Pranje staklenih površina

Pranje, održavanje i zaštita staklenih površina.

Pranje staklenih površina

Pranje, održavanje i zaštita staklenih površina.

Pranje, održavanje i zaštita staklenih površina

Imate problema sa čišćenjem, održavanjem i zaštitom staklenih površina... prepustite zato posao profesionalcima iz kompanije „AgencijaMB“. Ali pre nego što vam promovišemo svoju uslugu, pročitajte nekoliko korisnih informacija u vezi staklenih površina.

Staklene površine su prisutne kako u kući tako i u poslovnom prostoru i zaista izgledaju veličanstveno dok propuštaju sunčevu svetlost u unutrašnjost prostorija. Stakla ima u skoro svim prostorijama i neka služe za propuštanje dnevne svetlostii zaštitu od atmosferskih uticaja (vetar, kiša, sneg), a pojedina stakla su dekorativnog karaktera.

Međutim staklene površine često zadaju muku onima koji treba da ih održavaju. Malo se zna da staklene površine nisu savršeno ravne, već da imaju mikroskopske neravnine. Staklene površine su u suštini neravne i sačinjene od dolina i vrhova, gde se vremenom zadržava nečistoća. Staklene površine privlače (hidrofilnu) vodu, koja na tim površinama formira tanak sloj. Posle određenog vremena sloj vode ispari i tada na staklenim površinama ostaju nečistoće kao što su:

  • Kalcijum
  • SO
  • Teški metali
  • Prljavština
  • Prašina
  • Bakterije
  • Ostaci sapuna


Vremenom se sve ove nečistoće i minerali talože na staklenim površinama i tada staklo postaje sve prljavije, a kasnije i neprozirno. Sve navedeno čišćenje stakla čini izuzetno teškim i komplikovanim. Ako se za čišćenje stakla još koriste i neodgovarajuća sredstva za čišćenje, dolazi do oštećenja staklenih površina pa i mogućih trajnih oštećenja. A poznato je da pojedine osobe imaju zdravstvene probleme u dodiru sa sredstvima za čišćenje (alergija kože ili problemi sa disajnimorganima).

„AgencijaMB“ je kompanija koja se profesionalno već dugi niz godina bavi čišćenjem stambenih iposlovnih prostora. Agencija uspešno posluje od 2011. godine i za čišćenje koristi savremene mašine, kao i sredstva za čišćenje novije generacije neškodljiva za čovekovo zdravlje.

Naše dugogodišnje iskustvo u održavanju stambenih i poslovnih prostora, garantuje svim korisnicima ispunjavanje svih pa i najkomplikovanijih zahteva u pranju, održavanju i zaštiti staklenih površina.

 

PRANJE STAKLENIH POVRŠINA CENOVNIK

NAZIV USLUGE CENA PO m2
Visinski radovi 155.00 din.
Prizemni radovi 110.00din.